Haber

Kasap Nazım Özden eti maliyetine satmaya başladı

MUSTAFA USTASI

Sinoplu kasap Nazım Özden, artan et fiyatları karşısında vatandaşın alabilsin diye eti maliyetine satmaya başladı. Özden, “Ramazan ayından önce kıymanın kilosu 200 TL’ydi. Maliyetine sattığım 280 TL bile bana fazla geldi. Bu arada ete 4 kat zam geldi. Ben yaptım” diye konuştu. söz konusu.

Sinop ‘da kasap olarak çalışan Nazım Özden, kendi işyerinin önüne ‘Maliyete Et Satış Noktası’ yazılı pankart asarak maliyetine et satmaya başladı. Özden, diğer kasaplarda 330 TL’ye kadar çıkan kıyma fiyatının kilogramı 280 TL’den satışa sunulduğunu belirtti.

“EK FİYAT ARTIYOR”

Nazım Özden dedi ki:

“Şu anda kıymayı zararına değil, millet yesin diye maliyetine veriyorum. Şu anda diğer işletmelerde kıymanın kilosu 300-330 TL arasında. Herkesin ihtiyacı var. aynı hassasiyeti göstermek benim tek başıma yapabileceğim bir şey değil 150 tl kıyma ne oldu 330 tl bu beni çok rahatsız ediyor müşteri fiyata tepki veriyor fahiş fiyat artışı var bu fiyat vatandaşın kaldıramayacağı bir yük.Ramazan öncesi kıymanın kilosu 200 TL idi.Maliyetine sattığım 280TL bile bana yüksek geldi.Ortada ete 4 kat zam geldi.Ne var? Mantıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Birilerinin bu eksikliği gidermesi lazım.Vatandaş yesin diye bu fiyatı yaptım.Müşteri 5 kilo alırsa 1 kilo alıyor.Fazla parası yok. Artık satın alma gücü rahat. Bu işe bir el atması gerekiyor.”

Kaynak: ANKA / Ekonomi

hacibektasajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu